Op zoek naar een kantoor gespecialiseerd in fiscale optimalisatie voor eenmanszaken en B.V.'s?

Dan ben je bij SDJ Finance Nieuwkoop aan het juiste adres!

Plan een kennismakingsgesprek!

 

Over SDJ Finance Nieuwkoop

Jij als ondernemer bent uniek en inspirerend, je hebt passie en hebt zo jouw persoonlijke drijfveren. Dat vind ik het allerleukste om naar te kijken, doorgronden wat voor jou belangrijk is en daarin je zoveel mogelijk ondersteunen op een manier die bij jou past.

Wie kan ik van dienst zijn?
Ondernemers die willen groeien en creativiteit nodig hebben bij hun administratieve en fiscale vraagstukken. Of je nou ZZP-er bent of een B.V. hebt, ik kan met jou meedenken. 

Met ruim 10 jaar ervaring als ondernemer en als boekhouder weet ik als geen ander voor welke uitdagingen jij staat. Samen met jou werk ik graag aan een stabiele financiële situatie voor je bedrijf en voor jou privé.

Laten we samen aan jouw toekomst gaan werken. 

Liefs,

Sabine

 

Het is tijd om onbezorgd te gaan ondernemen!

 

Plan een kennismakingsgesprek!

 

Wat je kan verwachten

 

 

1. Kennismaking

We beginnen met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek willen wij precies weten wie je bent, wat je doet, wat je doelen zijn en hoe jij administratie in wilt delen.

 

 

2. Gegevens

Wij sturen jouw een offerte. Nadat deze is ondertekend ontvang je een link waarin je alle nodige informatie kan insturen. 

 

3. Onboarding

Achter de schermen gaan wij van alles voor met jou instellen en leggen wij jou uit hoe alles werkt.

 

4. De eerste verwerkingen

Dan gaan wij voor je aan de slag. Nadat wij een seintje van je hebben ontvangen dat alles is ingestuurd, gaan wij je administratie controleren en/of verwerken. Wij kijken naar waar de pijnpunten in je administratie zitten en verzorgen de BTW-aangiften

 

5. Half jaar check

In juli kijken we hoe je er cijfermatig voor staat. We kijken wat je winst is, wat er fiscaal te optimaliseren valt en hoeveel geld je moet gaan reserveren voor belastingen.

 

6. Jaarcijfers met bijbehorende aangiften

In december maken we de planning wanneer we jouw jaarcijfers en belastingaangifte gaan opstellen. Heb je snel je cijfers nodig? Dan is dit het moment om het aan te geven. Wij vragen standaard voor al onze klanten uitstel aan, hier hoef je niet over na te denken.

 

Plan een kennismakingsgesprek!