Als ondernemer in de bouw heb jij onder andere te maken met verschillende BTW regels.

Marina van Wijk van SDJ Finance Zoetermeer kan jou hierbij helpen!

Plan een kennismakingsgesprek met Marina van Wijk!

 

Over SDJ Finance Zoetermeer

Mijn carri√®re in de administratieve wereld begon 20 jaar geleden in loondienst. Daarin heb ik niet alleen ervaring opgedaan op het gebied van financi√ęle administratie, maar ook HR en salarisadministratie. Ook mijn partner is ondernemer en ik doe al jarenlang voor hem de administratie. Van het √©√©n kwam het ander en nu werk ook ik zelfstandig.¬†

Wie kan ik van dienst zijn?
Door mijn ervaring in de offshore en bouwsector richt ik mij met name op bedrijven die daarin actief zijn. Zowel grote en complexere administraties als eenmanszaken en kleine B.V.'s ontzorg ik graag. Daarbij werk ik in zowel Minox, Exact Online, MoneyMonk en E-boekhouden.

Laten we samen gaan werken aan orde, ritme, regelmaat en overzicht in jouw financi√ęle zaken.

Marina van Wijk

 

Het is tijd om onbezorgd te gaan ondernemen!

 

Plan een kennismakingsgesprek!

 

Wat je kan verwachten

 

 

1. Kennismaking

We beginnen met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek willen wij precies weten wie je bent, wat je doet, wat je doelen zijn en hoe jij administratie in wilt delen.

 

 

2. Gegevens

Wij sturen jouw een offerte. Nadat deze is ondertekend ontvang je een link waarin je alle nodige informatie kan insturen. 

 

3. Onboarding

Achter de schermen gaan wij van alles voor met jou instellen en leggen wij jou uit hoe alles werkt.

 

4. De eerste verwerkingen

Dan gaan wij voor je aan de slag. Nadat wij een seintje van je hebben ontvangen dat alles is ingestuurd, gaan wij je administratie controleren en/of verwerken. Wij kijken naar waar de pijnpunten in je administratie zitten en verzorgen de BTW-aangiften

 

5. Half jaar check

In juli kijken we hoe je er cijfermatig voor staat. We kijken wat je winst is, wat er fiscaal te optimaliseren valt en hoeveel geld je moet gaan reserveren voor belastingen.

 

6. Jaarcijfers met bijbehorende aangiften

In december maken we de planning wanneer we jouw jaarcijfers en belastingaangifte gaan opstellen. Heb je snel je cijfers nodig? Dan is dit het moment om het aan te geven. Wij vragen standaard voor al onze klanten uitstel aan, hier hoef je niet over na te denken.

 

Plan een kennismakingsgesprek!