Op zoek naar een kantoor volledige gericht op ZZP-ers en eenmanszaken?

Dan ben je bij SDJ Finance Assendelft aan het juiste adres!

Plan een kennismakingsgesprek met Suzanne Sjoerds!

 

Over SDJ Finance Assendelft

Toen mijn vriend begon met ondernemen en ik hem ging helpen met zijn administratie kwam ik erachter hoe leuk ik dat eigenlijk vind. Na eerst bij de politie en in de bedrijfsbeveiliging te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe en stabielere carrière stap in mijn leven. 

Dat vond ik in de wereld van boekhouding en administratie!

Wie kan ik van dienst zijn?
Ik richt mij voornamelijk op eenmanszaken en ZZP-ers die graag iemand hebben die over de schouder meekijkt of het allemaal goed gaat, of die volledig ontzorgd willen worden. Tijdens het kennismakingsgesprek kijk ik samen met jou naar jouw behoeften en richten we de werkzaamheden zo simpel en effici√ęnt mogelijk in.

Graag kijk ik met je mee hoe jouw administratie zo zorgeloos mogelijk kan gaan worden.

Suzanne Sjoerds

 

Het is tijd om onbezorgd te gaan ondernemen!

 

Plan een kennismakingsgesprek!

 

Wat je kan verwachten

 

 

1. Kennismaking

We beginnen met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek willen wij precies weten wie je bent, wat je doet, wat je doelen zijn en hoe jij administratie in wilt delen.

 

 

2. Gegevens

Wij sturen jouw een offerte. Nadat deze is ondertekend ontvang je een link waarin je alle nodige informatie kan insturen. 

 

3. Onboarding

Achter de schermen gaan wij van alles voor met jou instellen en leggen wij jou uit hoe alles werkt.

 

4. De eerste verwerkingen

Dan gaan wij voor je aan de slag. Nadat wij een seintje van je hebben ontvangen dat alles is ingestuurd, gaan wij je administratie controleren en/of verwerken. Wij kijken naar waar de pijnpunten in je administratie zitten en verzorgen de BTW-aangiften

 

5. Half jaar check

In juli kijken we hoe je er cijfermatig voor staat. We kijken wat je winst is, wat er fiscaal te optimaliseren valt en hoeveel geld je moet gaan reserveren voor belastingen.

 

6. Jaarcijfers met bijbehorende aangiften

In december maken we de planning wanneer we jouw jaarcijfers en belastingaangifte gaan opstellen. Heb je snel je cijfers nodig? Dan is dit het moment om het aan te geven. Wij vragen standaard voor al onze klanten uitstel aan, hier hoef je niet over na te denken.

 

Plan een kennismakingsgesprek!