Business Coaching

Zelf, maar niet alleen.

Het ondernemersleven wordt door steeds meer als een eenzaam bestaan ervaren. We werken steeds meer thuis en afgezonderd, we werken veel en we werken hard. Maar ook is het bouwen van een onderneming vaak een uitdaging waarin niet alleen geld, maar ook emotie in gepaard gaat.

SDJ Finance Business Coaching kent dan ook twee aspecten.

Coaching op het gebied van ondernemen. Wij zijn dan vooral een sparringspartner voor je die je helpen je denkproces te organiseren. Hierdoor krijg je meer ruimte om je dromen en plannen echt concreet vorm te geven tot een stappenplan.

Coaching op het gebied van het leven als ondernemer. Waar haal jij je voldoening uit? Werk je teveel of juist te weinig? Waarom heb je voor het ondernemersleven gekozen? Hoe kan je het maximale uit het ondernemersleven halen?

Neem contact op

Trajecten

Allereerst beginnen we met een intake. Hierin kan jij delen waar je tegen aan loopt, waar je graag verandering zou zien in jouw leven als ondernemer of in de manier waarop jouw ondernemerschap voor je werkt. Zit je vast geroest in je huidige manier van werken en ben je toe aan een frisse wind? Ga je beginnen als ondernemer maar durf je niet zo goed? Ben je toe aan een nieuwe balans in je werken en je werktijden maar weet je niet hoe je dit kan organiseren? Het zijn allemaal bekende vraagstukken.

Het is bewezen dat het minimaal twee maanden duurt voordat je een gewoonte echt kan veranderen. Je denkwijze is ook een gewoonte. Om deze reden duurt een coachingstraject minimaal 2 maanden. Je hebt hierin twee vormen.

Coaching easy : Dit zijn 5 sessies van 2 uur in 9 weken tijd. Kosten : €800,- excl. BTW

Coaching intense : Dit zijn 9 sessies van 2 uur in 9 weken tijd.  Kosten : €1440,- excl. BTW

Direct aan de slag met je nieuwe gewoontes?

IS JOUW ONDERNEMERSROUTE AL VOLLEDIG UITGEDACHT?

Neem contact met ons op!