ONZE FILOSOFIE

Als administratiekantoor in Amsterdam sta je voor veel uitdagingen. De verzameling ondernemers in onze stad is divers. De wensen van deze ondernemers zijn dat dus ook. Traditionele kantoren focussen zich op de eigen productiviteit en efficiency. Hierdoor kunnen ze het beste product leveren tegen de laagste prijs. Echter is het concept ‘beste product’ per ondernemer verschillend. Ja, je moet uiteindelijk een aangifte omzetbelasting, inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting indienen. Ja, deze cijfers moeten uiteraard correct zijn.

Cijfers kunnen je echter zóveel meer informatie geven als je ze op tijd in handen hebt én weet hoe je ze moet lezen. Daarom focussen wij ons niet alleen op de ‘moetjes’, maar vooral op de ondernemer die iets met deze cijfers moet kunnen. Dit doen wij op het gebied van administratie, fiscale vraagstukken en coaching.

 

Business coaching

Je business runnen doe je wellicht met een partner, maar vaak alleen. Veel ondernemers vinden het lastig om met deze vorm van alleen om te gaan. Hiervoor hebben wij onze business coaching. Iemand die klaar staat voor jou om je met de uitdagingen van jouw bedrijf te helpen dealen. Of dit nu met het vinden van nieuwe klanten, het aangaan van een financiering of een geschil oplossen tussen jou en je zakenpartner. Je zal alles zelf moeten doen, maar dat hoeft niet persé alleen te zijn

Lees meer

Administratie & fiscale aangiften

Een georganiseerde onderneming begint met een georganiseerde administratie. Wij helpen je op weg in de wereld van software en tooltjes om jouw administratie zo optimaal mogelijk te laten draaien. Natuurlijk met het inzicht in de cijfers die jou als ondernemer verder gaan helpen. Wij helpen je ook om inzicht te krijgen in alle fiscale regels die voor jou van toepassing zijn. Duidelijke uitleg zodat jij precies weet hoe de vork in de steel zit en niet voor verrassingen komt te staan. Uiteraard nemen wij je ook graag de last van aangiften doen uit handen.

Lees meer