Wil jij volledig ontzorgd worden bij jouw administratieve zaken?

SDJ Finance Doetinchem kan jou hierbij helpen!

Plan een kennismakingsgesprek met Sharon Tieltjes!

 

Over SDJ Finance Doetinchem

Na jarenlang onderdeel van het familiebedrijf te zijn geweest op het gebied van administratie, werd het tijd voor mij om mijn vleugels uit te slaan. Doordat ik gewend ben samen te werken wilde ik wel graag nog onderdeel uit maken van iets. Binnen SDJ Finance past dit plaatje voor mij goed.

Wie kan ik van dienst zijn?
Door mijn ervaring in grotere administraties en complexere constructies kan ik het MKB goed van dienst zijn. Maar ook eenmanszaken en kleine B.V's help ik graag bij het cre√ęren van inzicht en overzicht. Mijn favoriete software systemen zijn Exact Online, Minox en MoneyMonk. Zit jij met je administratie al in 1 van deze systemen, dan kunnen we snel aan de slag! Anders gaan we natuurlijk kijken naar een passende oplossing of vloeiende overgang.

Ik ga graag met je aan het werk om jouw financi√ęle zaken zo optimaal mogelijk in te richten en voor jou en je¬†bedrijf te laten werken.

Sharon Tieltjes

 

Het is tijd om onbezorgd te gaan ondernemen!

 

Plan een kennismakingsgesprek!

 

Wat je kan verwachten

 

 

1. Kennismaking

We beginnen met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek willen wij precies weten wie je bent, wat je doet, wat je doelen zijn en hoe jij administratie in wilt delen.

 

 

2. Gegevens

Wij sturen jouw een offerte. Nadat deze is ondertekend ontvang je een link waarin je alle nodige informatie kan insturen. 

 

3. Onboarding

Achter de schermen gaan wij van alles voor met jou instellen en leggen wij jou uit hoe alles werkt.

 

4. De eerste verwerkingen

Dan gaan wij voor je aan de slag. Nadat wij een seintje van je hebben ontvangen dat alles is ingestuurd, gaan wij je administratie controleren en/of verwerken. Wij kijken naar waar de pijnpunten in je administratie zitten en verzorgen de BTW-aangiften

 

5. Half jaar check

In juli kijken we hoe je er cijfermatig voor staat. We kijken wat je winst is, wat er fiscaal te optimaliseren valt en hoeveel geld je moet gaan reserveren voor belastingen.

 

6. Jaarcijfers met bijbehorende aangiften

In december maken we de planning wanneer we jouw jaarcijfers en belastingaangifte gaan opstellen. Heb je snel je cijfers nodig? Dan is dit het moment om het aan te geven. Wij vragen standaard voor al onze klanten uitstel aan, hier hoef je niet over na te denken.

 

Plan een kennismakingsgesprek!