Voor wie is SDJ Finance?

Bij het kiezen van een boekhouder is het logisch dat je door de bomen het bos soms niet meer ziet. Ga ik voor die ene vriend van de familie of kies ik mijn eigen pad? Je gaat op onderzoek uit en komt daar, waar je het beste bij past.

Als dat bij ons is, dan vinden wij dat alleen maar mooi!

Wij zijn er voor de ondernemer die bewust voor het ondernemerschap heeft gekozen. Het laatste dat jij als ondernemer wilt is je druk maken om je financiën en meer belasting betalen dan nodig is. Jij als ondernemer snapt als geen ander dat een georganiseerde administratie zorgt voor overzicht en je kan helpen belastingtechnisch van de meeste voordelen gebruik te maken.  Sta jij in het begin van je ondernemersavontuur en heb je hulp nodig met het opstarten? Ook dan staat ons team voor jou klaar.

Jij hebt een partij nodig die jou hierbij helpt en je hierbij adviseert.

Hoe wij jou helpen

SDJ Finance is opgericht om echt het verschil te maken. Ik vind het belangrijk om persoonlijk contact met de klant te onderhouden en samen te bouwen naar rust en overzicht. Wat heb JIJ nodig om je bedrijf te laten groeien? Het draait tenslotte om JOUW financiën en JOUW toekomst. 

Kijken naar de individuele situatie maakt het verschil. Veel boekhouders zien hun klanten meer als een nummertje en kijken vaak naar vorige jaren. Ik wil als een boekhouder vooruit kijken. Gedurende het jaar bied ik fiscale ondersteuning om te kijken hoe je financieel sterker kan worden. Wil je dat jaar een huis kopen? Dan moet je weer anders met je cijfers omgaan dan wanneer je richting je pensioen werkt. 

Niet alleen gaat het om cijfers maar ook om het mentale aspect wat ondernemen met zich mee brengt. De uitdaging, de onzekerheid, het ego en het succes. Ik wil je kunnen ondersteunen in het ondernemerschap als totaal plaatje. Naast specialist in de administratieve en fiscale wereld, ben ik zelf ook al 10 jaar ondernemer en ken ik de klappen van de zweep. Daarom weet ik als geen ander hoe fijn het is om een vertrouwenspersoon te hebben voor support.

Mijn doel is om je zorgeloos en zelfverzekerd te laten ondernemen. Dit bereik ik door jouw bedrijf structuur te geven en je zo optimaal mogelijk gebruik laten maken van de belastingtechnische faciliteiten. Ik wil je begeleiden, scherp houden en vrijheid bieden. Ontzorgen in de administratieve rompslomp zodat jij je focussen waar het echt om draait, ondernemen!

Ik zie wekelijks nieuwe dossiers waarbij ik denk, dit had anders gekund als men vooruit had gehandeld. Niks is zo vervelend als klant om achteraf te horen dat er flink belasting bespaard had kunnen worden. Het is geen uitzondering dat deze optimalisaties doorvoeren besparingen opleveren van vaak meer dan €20.000,-. Dat is heel veel geld!

Meer informatie over onze diensten?

Klik hier!

De kracht achter SDJ Finance 

SDJ Finance staat voor sterk, dynamisch en jong. En dat is ook wat ik wil overbrengen.  Mijn naam is Sabine de Jong en ik heb SDJ Finance in 2013 opgericht. SDJ Finance is voor de serieuze ondernemer die fiscaal zo optimaal mogelijk wil functioneren. Tijdens mijn eerste werkervaring bij een administratiekantoor had ik al het gevoel niet te doen waar ik écht goed in ben. Namelijk de vertaling maken van de cijfers naar ondernemers toe. Daarom greep ik mijn kans om mijn eigen bedrijf op te starten zodra dit zich voordiende. 

Cijfers zijn zó nuttig, maar soms zó ingewikkeld. Ik zie het als mijn taak om ondernemers te ondersteunen met de cijfers die hun ondernemingen geneneren. Maar ook in het mentale aspect dat ondernemen met zich mee brengt. Mijn manier van communiceren is informeel en duidelijk te noemen. 

Naast de paardensport ben ik dol op mijn twee katten en hond, volg ik graag voetbal, geniet ik van een wijntje en ga ik graag op reis als het even kan.