MoneyBird en MoneyMonk zijn hele fijne systemen om jou direct inzicht te geven in je administratie

Kim van Roon van SDJ Finance Zwartewaal is helemaal thuis in deze software en kan jou helpen bij de inrichting, verwerking en controle van je administratie

Plan een kennismakingsgesprek met Kim van Roon

 

Over SDJ Finance Zwartewaal

Als jongste in de groep bij SDJ Finance kan het niet anders dan dat automatisering en optimalisatie bij mij hoog op het lijstje staan. Jij hebt als ondernemer inzicht nodig, je wilt weten waar je aan toe bent zonder uren aan je administratie kwijt te zijn. Hier help ik jou graag bij.

Wie kan ik van dienst zijn?
Ik richt mij met name op ZZP-ers en eenmanszaken die de administratie graag in MoneyBird en MoneyMonk hebben. Je kan zelf je administratie voeren en ik controleer deze en doe het jaarwerk voor je. Of je kiest voor volledige ontzorging waarbij je wel zelf factureert en via de app inzicht hebt, maar de rest regel ik!

Laten we in gesprek gaan en kijken wat het beste bij jou en je bedrijf past. Ik kijk er naar uit!

Kim van Roon

 

Het is tijd om onbezorgd te gaan ondernemen!

 

Plan een kennismakingsgesprek!

 

Wat je kan verwachten

 

 

1. Kennismaking

We beginnen met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek willen wij precies weten wie je bent, wat je doet, wat je doelen zijn en hoe jij administratie in wilt delen.

 

 

2. Gegevens

Wij sturen jouw een offerte. Nadat deze is ondertekend ontvang je een link waarin je alle nodige informatie kan insturen. 

 

3. Onboarding

Achter de schermen gaan wij van alles voor met jou instellen en leggen wij jou uit hoe alles werkt.

 

4. De eerste verwerkingen

Dan gaan wij voor je aan de slag. Nadat wij een seintje van je hebben ontvangen dat alles is ingestuurd, gaan wij je administratie controleren en/of verwerken. Wij kijken naar waar de pijnpunten in je administratie zitten en verzorgen de BTW-aangiften

 

5. Half jaar check

In juli kijken we hoe je er cijfermatig voor staat. We kijken wat je winst is, wat er fiscaal te optimaliseren valt en hoeveel geld je moet gaan reserveren voor belastingen.

 

6. Jaarcijfers met bijbehorende aangiften

In december maken we de planning wanneer we jouw jaarcijfers en belastingaangifte gaan opstellen. Heb je snel je cijfers nodig? Dan is dit het moment om het aan te geven. Wij vragen standaard voor al onze klanten uitstel aan, hier hoef je niet over na te denken.

 

Plan een kennismakingsgesprek!